37: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:37年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:37)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:37年)
[[vo:37]]
[[war:37]]
[[wuu:37年]]
[[yo:37]]
[[zh:37年]]
2.367

besutan