27: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:27年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:27)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:27年)
[[vo:27]]
[[war:27]]
[[wuu:27年]]
[[yo:27]]
[[zh:27年]]
2.367

besutan