80: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:80年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:80)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:80年)
[[vo:80]]
[[war:80]]
[[wuu:80年]]
[[yo:80]]
[[zh:80年]]
2.367

besutan