89: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:89年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:89)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:89年)
[[vo:89]]
[[war:89]]
[[wuu:89年]]
[[yo:89]]
[[zh:89年]]
2.367

besutan