134: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:134年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:134)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:134年)
[[vo:134]]
[[war:134]]
[[wuu:134年]]
[[yo:134]]
[[zh:134年]]
2.367

besutan