138: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:138年
c (r2.6.2) (Bot: Ngowah pa:੧੩੮ dadi pa:138)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:138年)
[[vo:138]]
[[war:138]]
[[wuu:138年]]
[[yo:138]]
[[zh:138年]]
2.367

besutan