137: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:137年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:137)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:137年)
[[vo:137]]
[[war:137]]
[[wuu:137年]]
[[yo:137]]
[[zh:137年]]
2.367

besutan