196: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:196年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:196)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:196年)
[[vo:196]]
[[war:196]]
[[wuu:196年]]
[[yo:196]]
[[zh:196年]]
2.367

besutan