Wong Bali: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ka:ბალიელები
Tidak ada ringkasan suntingan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ka:ბალიელები)
[[fr:Balinais (peuple)]]
[[id:Suku Bali]]
[[ka:ბალიელები]]
[[lt:Baliečiai]]
[[ms:Suku Bali]]
2.159

besutan