239: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:239年
c (r2.7.2) (bot Menambah: zh-yue:239年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:239年)
[[vo:239]]
[[war:239]]
[[wuu:239年]]
[[yo:239]]
[[zh:239年]]
2.367

besutan