230: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:230年
c (Bot: Nambahaké ga:230)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:230年)
[[vo:230]]
[[war:230]]
[[wuu:230年]]
[[yo:230]]
[[zh:230年]]
2.367

besutan