222: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:222年
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah pa:੨੨੨ dadi pa:222)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:222年)
[[vo:222]]
[[war:222]]
[[wuu:222年]]
[[yo:222]]
[[zh:222年]]
2.367

besutan