214: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:214年
c (r2.7.2) (bot Menambah: zh-yue:214年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:214年)
[[vo:214]]
[[war:214]]
[[wuu:214年]]
[[yo:214]]
[[zh:214年]]
2.367

besutan