218: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:218年
c (r2.7.2) (bot Menambah: zh-yue:218年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:218年)
[[vo:218]]
[[war:218]]
[[wuu:218年]]
[[yo:218]]
[[zh:218年]]
2.367

besutan