275: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:275年
c (r2.7.2) (bot Menambah: zh-yue:275年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:275年)
[[vo:275]]
[[war:275]]
[[wuu:275年]]
[[yo:275]]
[[zh:275年]]
2.367

besutan