23 Juni: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké mt:23 ta' Ġunju
c (Bot: Nambahaké zea:23 juni)
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké mt:23 ta' Ġunju)
[[mr:जून २३]]
[[ms:23 Jun]]
[[mt:23 ta' Ġunju]]
[[myv:Аштемковонь 23 чи]]
[[nah:Tlachicuazti 23]]
1.177

besutan