339: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:339年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:339)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:339年)
[[vo:339]]
[[war:339]]
[[wuu:339年]]
[[yo:339]]
[[zh:339年]]
2.367

besutan