604: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:604年
c (Bot: Nambahaké se:604)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:604年)
[[vo:604]]
[[war:604]]
[[wuu:604年]]
[[yo:604]]
[[zh:604年]]
61.527

besutan