1011: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1011年
c (Bot: Nambahaké lv:1011. gads)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1011年)
[[vo:1011]]
[[war:1011]]
[[wuu:1011年]]
[[yo:1011]]
[[zh:1011年]]
62.050

besutan