Wong Bali: Béda antara owahan

47 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
sithik
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ka:ბალიელები)
(sithik)
|image=[[Image:Bali-Ubud 0703a.jpg|180px|]]
|image_caption=Para wanita Bali nyunggi sajèn menyang pura.
|group=Wong Bali</br>''OrangWong Bali''
|poptime=3,0 yuta (cacah jiwa [[2000]])
|popplace=[[Bali]] ([[Indonesia]]): 2,8 yuta
}}
 
'''Wong Bali''' iku suku bangsa ing [[Indonésia]] sing utamané urip ing [[Bali|Pulo Bali]] lan saindhengé. Wong Bali cacahé kurang luwih ana 3 yuta jiwa.
 
[[Kategori:Bali]]