1398: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1398年
c (Bot: Nambahaké se:1398)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1398年)
[[vo:1398]]
[[war:1398]]
[[wuu:1398年]]
[[yo:1398]]
[[zh:1398年]]
62.237

besutan