1371: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1371年
c (Bot: Nambahaké se:1371)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1371年)
[[vo:1371]]
[[war:1371]]
[[wuu:1371年]]
[[yo:1371]]
[[zh:1371年]]
62.379

besutan