1422: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1422年
c (Bot: Nambahaké se:1422)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1422年)
[[vo:1422]]
[[war:1422]]
[[wuu:1422年]]
[[yo:1422]]
[[zea:1422]]
62.976

besutan