1445: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1445年
c (Bot: Nambahaké se:1445)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1445年)
[[vo:1445]]
[[war:1445]]
[[wuu:1445年]]
[[yo:1445]]
[[zh:1445年]]
60.799

besutan