744: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:744年
c (r2.6.4) (bot Menambah: sh:744)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:744年)
[[vo:744]]
[[war:744]]
[[wuu:744年]]
[[yo:744]]
[[zh:744年]]
62.976

besutan