1031: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1031年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1031)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1031年)
[[vo:1031]]
[[war:1031]]
[[wuu:1031年]]
[[yo:1031]]
[[zh:1031年]]
62.427

besutan