1073: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1073年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1073)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1073年)
[[vo:1073]]
[[war:1073]]
[[wuu:1073年]]
[[yo:1073]]
[[zea:1073]]
62.976

besutan