1129: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1129年
c (Bot: Nambahaké se:1129)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1129年)
[[vo:1129]]
[[war:1129]]
[[wuu:1129年]]
[[yo:1129]]
[[zh:1129年]]
62.379

besutan