1578: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1578年
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1578 nî)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1578年)
[[vo:1578]]
[[war:1578]]
[[wuu:1578年]]
[[yo:1578]]
[[zh:1578年]]
63.050

besutan