Carolus Linnaeus: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké gn:Carolus Linnaeus)
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Carolus Linnaeus''' (utawi, '''Carl von Linné''') ([[23 Mei]] [[1707]] - [[10 Januari]] [[1778]]) punika ngèlmuwan [[Swedia]] ingkang ndamel pondhasi kanggé sistém klasifikasi [[taksonomi]] modèrn. Piyambakipun ugi salah satunggiling bapak [[ékologi]] modèrn.
 
[[Linnaeus]] menika ahli [[botani]] ingkang dipunmulèni ing jamanipun. Sasanèsipun punika , piyambakipun ugi baud ing kathah basa. Linnaeus sasanèsipun dados ahli [[botani]] ugi ngrangkep dados ahli [[zoologi]] saha [[dokter]].
 
{{Artikel Dhasar}}