1064: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1064年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1064)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1064年)
[[vo:1064]]
[[war:1064]]
[[wuu:1064年]]
[[yo:1064]]
[[zh:1064年]]
62.379

besutan