38: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké scn:38
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:38年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké scn:38)
[[sa:३८]]
[[sah:38]]
[[scn:38]]
[[sh:38]]
[[simple:38]]
40.678

besutan