1396: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1396年
c (Bot: Nambahaké se:1396)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1396年)
[[vo:1396]]
[[war:1396]]
[[wuu:1396年]]
[[yo:1396]]
[[zh:1396年]]
62.379

besutan