788: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:788年
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:788)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:788年)
[[vo:788]]
[[war:788]]
[[wuu:788年]]
[[yo:788]]
[[zh:788年]]
62.292

besutan