1271: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1271年
c (Bot: Nambahaké se:1271)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1271年)
[[vo:1271]]
[[war:1271]]
[[wuu:1271年]]
[[yo:1271]]
[[zh:1271年]]
62.359

besutan