1089: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1089年
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1089)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1089年)
[[vo:1089]]
[[war:1089]]
[[wuu:1089年]]
[[yo:1089]]
[[zh:1089年]]
62.356

besutan