939: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:939年
c (Bot: Nambahaké se:939)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:939年)
[[vo:939]]
[[war:939]]
[[wuu:939年]]
[[yo:939]]
[[zea:939]]
63.097

besutan