2013: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké ab:2013, bn:২০১৩
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké bn:২০১৩)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ab:2013, bn:২০১৩)
== Prastawa ==
 
[[ab:2013]]
[[af:2013]]
[[am:2013 እ.ኤ.አ.]]
1.401

besutan