Borough (New York City): Béda antara owahan

563 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Marble Hill ==
[[Marble Hill, Manhattan|Marble Hill]] inggih punika sebuah [[enklave dan eksklave|enklave]] alit ing daratan Amerika Utara ingkang katingal kadasta bagian saking the Bronx, ananging menika bagian saking Manhattan. Saksampune peningkatan lalu lintas kapal ing taun 1890-an, Korps Insinyur Angkatan Darat AS mbangun [[Harlem River Ship Canal]] ingkang ngewahi Marble Hill dados pulau. Kanal sungai lama dipunisi taun [[19 lan nggayutaken Marble Hill ing daratan.
 
== Cathetan Suku ==
{{Reflist}}
 
{{New York City}}
 
[[Kategori:Pemerintahan New York City]]
 
[[ca:Borough de Nova York]]
[[en:Borough (New York City)]]
[[es:Borough (Nueva York)]]
[[fa:بخش‌های شهر نیویورک]]
[[fr:Arrondissement (New York)]]
[[id:Borough (Nueva York)]]
[[it:Borough (New York City)]]
[[ja:行政区 (ニューヨーク)]]
[[ko:뉴욕의 자치구]]
[[ru:Боро (Нью-Йорк)]]
[[sk:Časti New Yorku]]
[[ur:نیویارک شہر کے بورو]]
[[vi:Quận (Thành phố New York)]]
[[zh-min-nan:New York Chhī ê borough]]