1521: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1521年
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1521 nî)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1521年)
[[vo:1521]]
[[war:1521]]
[[wuu:1521年]]
[[yo:1521]]
[[zh:1521年]]
62.379

besutan