857: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:857年
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:857)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:857年)
[[vo:857]]
[[war:857]]
[[wuu:857年]]
[[yo:857]]
[[zh:857年]]
61.193

besutan