1110: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1110年
c (Bot: Nambahaké se:1110)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1110年)
[[vo:1110]]
[[war:1110]]
[[wuu:1110年]]
[[yo:1110]]
[[zh:1110年]]
62.379

besutan