1045: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1045年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1045)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1045年)
[[vo:1045]]
[[war:1045]]
[[wuu:1045年]]
[[yo:1045]]
[[zh:1045年]]
62.276

besutan