510: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:510年
c (r2.7.1) (bot Menambah: et:510)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:510年)
[[vo:510]]
[[war:510]]
[[wuu:510年]]
[[yo:510]]
[[zh:510年]]
62.432

besutan