1050: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1050年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1050)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1050年)
[[vo:1050]]
[[war:1050]]
[[wuu:1050年]]
[[yo:1050]]
[[zea:1050]]
63.050

besutan