1399: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1399年
c (Bot: Nambahaké se:1399)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1399年)
[[vo:1399]]
[[war:1399]]
[[wuu:1399年]]
[[yo:1399]]
[[zh:1399年]]
60.800

besutan