1392: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1392年
c (Bot: Nambahaké se:1392)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1392年)
[[vo:1392]]
[[war:1392]]
[[wuu:1392年]]
[[yo:1392]]
[[zea:1392]]
63.050

besutan