1694: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1694年
c (Bot: Nambahaké rue:1694)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1694年)
[[vo:1694]]
[[war:1694]]
[[wuu:1694年]]
[[yo:1694]]
[[zh:1694年]]
61.146

besutan