646: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:646年
c (Bot: Nambahaké se:646)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:646年)
[[vo:646]]
[[war:646]]
[[wuu:646年]]
[[yo:646]]
[[zh:646年]]
62.976

besutan