Gadolinium: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ceb:Gadolinyo
c (Bot: Nambahaké ckb:گادۆلینیۆم)
c (Bot: Nambahaké ceb:Gadolinyo)
[[bs:Gadolinij]]
[[ca:Gadolini]]
[[ceb:Gadolinyo]]
[[ckb:گادۆلینیۆم]]
[[co:Gadoliniu]]
32.744

besutan